Caitlin van den Brink – Planning – Communicatie en Rij-Instructrice

Soms zegt men wel eens, waar je mee omgaat, daar word je mee besmet. Dat is grotendeels de reden hoe ik in de rijschool terecht ben gekomen.

In het jaar 2021 heb ik mijn Havo afgerond. Waarbij ik in de afgelopen periode in de Horeca werkte. De Kloosterhoeve en Susu in Harmelen. In 2022 ga ik ook aan het werk als Rij-instructrice. De opleiding is momenteel erg leuk en divers. Ik leer de routes en wetskennis en ik doe veel ervaring op met de verschillende type mensen. Mijn ouders en de collega’s en mijn broer zijn mijn coaches en inspiratiebronnen. Ik hoop je snel in de auto te mogen ontmoeten.

Ik heb al vanaf 2016 Edwin als vriend en wij zijn met de familie een harmonieus gezin. Datzelfde stralen wij ook uit in de autorijschool. Door de vele bekende families en vrienden om ons heen die graag komen lessen bij ons begonnen de rijschoolwerkzaamheden kriebelen bij mij. Zo ontlast ik mijn ouders die al vanaf 2005 samen met mijn broer Gilby de rijschool opgebouwd hebben. Ik sta jullie graag te woord!