Jeffrey Hoonhout – Eénvoud en rust –

Jeffrey Hoonhout

 

Mijn naam is Jeffrey Hoonhout en ben 21 jaar oud. Nadat mijn middelbare school heb afgerond, heb ik 7 jaar bij de Albert Heijn gewerkt. Ik heb daar vele cursussen en opleidingen gevolgd om door te groeien tot een leidinggevende / opleidende functie binnen dit bedrijf.

Begin 2018 kwam ik erachter dat ik mijn passie niet meer kwijt kon binnen dit bedrijf en ben ik om mij heen gaan kijken. Ik wilde graag een plek vinden waar ik mezelf gelijk thuis voel. Ook wilde ik graag mensen gaan opleiden, iets wat ik met veel plezier heb gedaan in mijn jaren bij de AH. Deze plek vond ik al snel bij Autorijschool LES! Zelf heb ik mijn rijbewijs ook een aantal jaren geleden gehaald bij deze rijschool. Buiten het feit dat LES een ontzettend leuke en positief ingestelde werkplek is met een leuke sfeer, kan ik nu ook mijn passie met het autorijden delen met andere mensen!

Ik heb daarom ook geen moment getwijfeld om aan dit nieuwe avontuur te beginnen en heb in mei 2018 direct ontslag genomen bij de AH om aan de instructeurs opleiding te beginnen. Ik heb deze opleiding in recordtempo af kunnen ronden in september 2018 dankzij de begeleiding van het hele team van LES!

Momenteel heb ik de mogelijkheid gekregen om mijzelf wat meer te ontplooien door een uitbreiding in de categorieën van de rij-instructie te gaan verzorgen. Zoals jullie op de foto al kunnen zien zal ik mijn werkzaamheden in de toekomst naast de categorie B ook de E achter B gaan verzorgen. Ik ben blij dat er aan mijn persoonlijke ontwikkeling wordt gedacht. Mede is het voor jullie een reden tot het aanmelden van deze categorie. Voor de paardentrailer of de bouw en hovenierswerkzaamheden is er veel vraag naar het aanhangerrijbewijs.

Ik kijk ernaar uit om mensen aan deze rijbewijzen te kunnen helpen op de manier zoals velen al hebben ondervonden de afgelopen 16 jaar bij Autorijschool LES!

Tot snel allemaal!

Jeffrey Hoonhout