https://autorijschool-les.nl/?page_id=46

John van den Brink

Van mensen ‘houden’ is mijn motto om dit beroep met volle overgave dagelijks uit te kunnen oefenen.
Na de middelbare school ging ik, na 8 jaar een administratieve functie wat meer de ‘mensenkant’ op! Creativiteit en organiserende taken trokken mij onder andere. In zijn totaliteit ben ik 17 jaar in het grafisch vak werkzaam geweest als drukwerkvoorbereider. Daarna zocht ik de vrijheid wat meer op in de fitnessbranche als persoonlijke begeleider/trainer inclusief diploma. Voetbaltrainersdiploma’s heb ik na mijn actieve voetbalcarrière behaald zodat de instructie en het overbrengen van kennis er al meer en meer aan zat te komen.

Deze hobby’s groeiden uit tot ware inkomstenbronnen en daarnaast ben ik mij voor het verkeer gaan interesseren op het moment dat ik in het busvervoer aan de slag ging. Alle lengtes stadsbussen in Utrecht heb ik met veel plezier vier jaar lang bereden; 12,18,25 meter bussen.

Daaraan ontbrak alleen de instructie nog. Die vond ik in de rij-instructie. Ik trok de stoute schoenen aan en begon met veel passie en interesse de rij-instructeuropleiding. Door het jonge gezin en het netwerk in de sport, stroomde de agenda binnen twee maanden helemaal vol. Sinds 2005 tot nu toe, is er in de omtrek van Harmelen een leuke, belangstellende, hippe maar zeker ook professionele rijschool ontstaan. Het heeft zich ontwikkeld tot een waar familiebedrijf. Om trots op te zijn.