Michelle Klinkenberg

Wij zijn erg blij om Michelle aan u voor te kunnen stellen:

Ons ‘petekind’ wat ons hippe team completer maakt.

Michelle is vanuit de hotelschoolopleiding een aantal jaren werkzaam geweest in deze sector.

Vanuit de mooie ervaring die ik in Curaçao heb opgedaan kon ik mijn passie van het Hip Hop dansen en het lesgeven daarna weer helemaal oppakken. Geleidelijk aan ben ik voor mijn drogisterijdiploma gegaan en heb een aantal jaren voor het Kruitvat gewerkt. Hier heb ik als assistent bedrijfsleidster vele uurtjes gemaakt. Toch miste ik iets in de vorm van het lesgeven en de omgang & interactie met de mensen om mij heen.

De LES-familie kende ik al een aantal jaren en ik heb ook mijn rijbewijs gehaald bij John. Omdat er een familiaire en vriendschappelijke band ontstond in de afgelopen jaren, kwamen we op de opleiding tot rijinstructrice. Om dan bij LES te gaan werken en op deze manier ik dit goed kan combineren met mijn passie als dansdocent. Ik heb daarmee een stukje vrijheid in mijn dagelijkse rijlesrooster.

Een ideale mix vonden wij. En, omdat het prettig kan zijn om bij een vrouw de rijopleiding te volgen, is nu het LES-team in zijn geheel wel compleet vinden wij.

We kunnen op deze manier de familiaire samenwerking meer en meer uitstralen naar ons brede publiek.

“Ik heb er ook erg veel zin in om aan de slag te gaan en net zoals LES vanaf 2005 om lekker mee te draaien in het TEAM. Hopelijk zie ik jullie snel in de auto”.

Michelle Klinkenberg